вторник, 8 март 2011 г.

8 март - просто дата от календара!

Всяка година импровизирани сергии за цветя заливат столичните мръсни улици и булеварди. Всяка година бабите на площад Славейков се утрояват. И всяка година на 8-ми март официално мъжът има повод, за да накара една жена да се почувства малко по-красива и по-обичана и е способен да похарчи някой лев в повече.

А всъщност истината е, че 8-ми март е един обикновен ден! Ден като всички останали 364 дни в годината. Ден, в който изпълняваме ежедневните си задължения и поддържаме рутината на нашите действия и навици. Трябва ли да има по-специален ден, за да се почувствам по-добре? Трябва ли да има подобен плосък празник, за да си повдигна самочувствието? Надали! Не ми трябва официална дата, за да се усмихна! Не ми трябва повод, за да застана пред огледалото и да направя нещо по-различно със себе си. Не само на този ден се случва нещо, с което да се почувствам жена!

Мили дами, всеки ден започва с изгрева и приключва със залеза. Всеки ден може да бъде специален толкова, колкото вие сами си го направите... и не ви трябва официално посочена дата в календара за това! Превърнете просто ежедневието си в един празник!